• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/halim.oztoprak.7
www.ahmetcansever.com

ANA SAYFA

RSS

KÜNYE

İLETİŞİM


www.ahmetcansever.com
NÖBETÇİ ECZANELER
Site Haritası
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi58
Bugün Toplam314
Toplam Ziyaret84361
Halim Öztoprak
yumurtalikhaber@hotmail.com
YALAKALAR NE HABERRRR???
07/05/2024
Yazıları

YALAKALAR NE HABERRRR???

 

Tarihin her safhasında olduğu gibi günümüzde de yalakalar hiç eksik olmamıştır. Günümüzde şakıldaklı yalakalar diye bir tür türedi ki bunlar önce yeni Belediye başkanlığına seçilmiş heyecan içinde olan bir başkana suni düşman hedefi yaratıyorlar. sahte faceler ile hedefi taşlamaya başlıyorlar. tahrik sonucu gaza gelip yazılan çizilenleri bakınız başkanım bu şahıs senin hakkında şunu demiş, bunu demiş, şunu yazmış, bunu yazmış gibi algılar ile başkanın eteğine tutuşmaya çalışan uyanık tilkilerdir.

 

Mehmet Çetin, Habip Salıç,Turgut Erişmen,Türkeş Filik Belediye başkanlıklarına seçildiklerinde yaşadık örnekleri çoktur.Bu etek yalayıcıları başkanlar tarafından afişe olduklarında ilk çaldıkları kapı gazete oluyor.

 

İstediklerini belediye başkanlarına yaptıramayan uyanıklar u dönüşü yaparak gazetemizi Başkanlara karşı kullanmak için istedikleri aşikardır.

 

Bunlar banka dolandırıcıları,ihaleciler,parklardan yer kapcılar,bankamatikçi büyükşehir zabıtaları,muhtarlık mührüyle dolap çevirenler uyuşturucu baronları,tefeciler vs. daha saymakla bitmez.,

 

Enteresan olan önceki belediye başkanları döneminde bu tipler 6.ay veya bir yıl sonra gemiyi terk ederlerdi. Oysa daha yeni başkan icraatlarına yeni başlamışken gemiyi erken terk etmeye çalışan uyanıklar şimdiden İlçenin yerel basınına zarf atmaya kalkmasınlar, bizden yana kendilerine ekmek çıkmaz.

 

 Gazetemiz bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da hiç kimsenin etkisinde ve güdümünde olmadan Yeni Başkan Erdinç Altıok’un 5,yıllık icraat döneminde ilçeye faydalı çalışmalarını öveceğiz, hatalarını ve yanlışlarını da afişe edeceğiz. Mesleğimiz de bunları gerektirdiği için yapacağız.



216 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları