• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/halim.oztoprak.7
www.ahmetcansever.com

ANA SAYFA

RSS

KÜNYE

İLETİŞİM


www.ahmetcansever.com
NÖBETÇİ ECZANELER
Site Haritası
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi17
Bugün Toplam28
Toplam Ziyaret84075

Ceyhan Devlet Hastanesi(CDH) Başhekim Op. Dr. Süleyman Barış KARTAL 21 Ekim Dünya Gazeteciler günü Münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

CDH Başhekimi Kartal’ın 21 Ekim Dünya Gazeteciler günü mesajı

 

 

 

Ceyhan Devlet Hastanesi(CDH) Başhekim Op. Dr. Süleyman Barış KARTAL 21 Ekim Dünya Gazeteciler günü Münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

 

Demokrasinin temel taşlarından olan basının, kamuoyunun doğru haberlere ve güncel bilgilere özgürce ulaşabilmesinde en etkili araç olduğunun altını çizen Başhekim Kartal mesajında şunları ifade etti;

 

“Basın, birey ve toplum ile kurumlar arasında veri akışını sağlayarak huzur ve güven ortamının korunması için önemli bir görev üstlenmektedir.

 

Tarafsızlığı gözetme, objektif olma, doğru haber paylaşma, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri ve aydınlatıcı işleviyle basın, sivil toplumun dinamizmini beslemekte, milletin sesi olmakta ve kamusal hayatın sağlıklı şekilde işlemesinde önemli rol üstlenmektedir.

 

Kamuoyunu doğru bilgilendirmek için, gece gündüz demeden, uzun çalışma saatlerini ve zorlu çalışma koşullarını önemsemeden, savaş ve doğal afet gibi her türlü zor koşulda fedakârca çalışan değerli basın mensuplarımıza kolaylıklar diliyorum.

 

Halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getiren ve tüm etkinliklerde biz idarecilerin yol ve mesai arkadaşları olan değerli basın mensuplarımızın “21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü”nü kutluyor, ebediyete intikal eden basın emekçilerini rahmetle anıyor, hayatta olanlara aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı bir ömür geçirmelerini temenni ediyorum.”



9 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın