• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/halim.oztoprak.7
www.ahmetcansever.com

ANA SAYFA

RSS

KÜNYE

İLETİŞİM


www.ahmetcansever.com
NÖBETÇİ ECZANELER
Site Haritası
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam11
Toplam Ziyaret84058

BEYTULLAH KILLI GÜVEN TAZELEDİ AKPARTİ 8.OLAĞAN YUMURTALIK İLÇE KONĞRESİ GERÇEKLEŞTİ. BEYTULLAH KILLI TEKRAR YUMURTALIK AKPARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ.

BEYTULLAH KILLI GÜVEN TAZELEDİ

AKPARTİ 8.OLAĞAN YUMURTALIK İLÇE KONĞRESİ GERÇEKLEŞTİ.

BEYTULLAH KILLI TEKRAR YUMURTALIK AKPARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ.

Divan Başkanlığını Ramazan Şerik ve Katip üyelükleri İsmail Kubat,Gani Küçük,Ayşen Mengütay ve Duran Sezik'in yaptığı Akparti 8.Olağan Yumurtalık İlçe Başkanlığı Konğresinde Aziz Şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunması akabinde;

Beytullah Kıllı Konğrede davetlilere ve deleğelere karşı yaptığı konuşmasında:2023 tarihinde bana tevdi edilen İlçe Başkanlığım süresinde parti binamıza gelen vatandaşlar ile bire bir, tek tek ilğilendik,acı günlerinde acılarını paylaştık,mutlu günlerinde hep yanlarında olduk.8.Olağan kongrenin hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi.

ABDULLAH DOĞRU”R.TAYYİP ERDOĞAN BİRLEŞMİŞ MİLLETLERDEN DAHA ETKİN BİR SİYASET YAPIYOR”

Akparti Adana Milletvekili Abdullah Doğru;Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşmiş Milletlerden daha etkin siyaset yaptıgını şöyle ifade etti.İsrail'in Gazzede katliam yaptıgını ve insanları öldürdüklerini ve buda yetmiyormuş gibi şimdi de Lübnan ve Suriye şehirlerini bombalıyor,yani tehlike yakınımızdadır.

Akpartinin 1.cisinden 8.ci kongresine kadar hep bulunduğunu ve Yolumuz Recep Tayyip Erdoğan'nın yoludur,düşüne biliyormusunuz 50 gramlık o zarflar varya,işte onlar ülkeyi yönetiyorlar. 5 ve 10 yıl sonra Karataş ve Yumurtalık'ı taniyamazsınız.

BALIKÇI MESUT'UN YERİNE “ANA KONTEYNER LİMANI KURUYORUZ.”

Doğru: “Yumurtalık Uluslar arası taşımacılığın merkezi olacak.”Gölovasında Balıkçı Mesut'un yerine yapılacak olan Yumurtalık Ana Konteyner Limanı Dünyadaki sayılı limanlar arasında dır dedi.

Akparti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı ise Her konğremiz bir düğün havasında geçiyor.Dünya mazlumlarının lideri R.Tayyip Erdoğan ile nasıl 23 yıl önce heyecanla başlamışken ,şimdide aynı hızla ve azimle Adanamızda çalışacağız şeklinde konuştu.

YUMURTALIK BELEDİYE BAŞKANI ERDİNÇ ALTIOK AKPARTİ OLAĞAN KONĞRESİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.

Akparti 8.Olağan Yumurtalık İlçe Koğresine Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok ve chp ilçe başkanı Rüştü Soylu katılarak hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Toplam 400 delegesi bulunan Yumurtalık İlçe Örgütünün olağan kongresineMilletvekili,Adana Akparti il Başkanı,bazı ilçelerin başkanları,Kadın kolları ve gençlik kolları temsilçileri deleğeler ve partililer katıldılar.

Tekrar Güven tazeleyen Beytullah Kıllının yönetim listesi şu isimlerden oluştu;

ASİL YÖNETİM:

1-İSMAİL TEMİZ

2-FİKRET MANAS

3-ÖZCAN BİLGİ

4-İSMAİL ENCELEK

5-ALPER TUNGA GÖKCE

6- BANU GÜL

7-SEYHAN KOÇ

8-YILMAZ NENNİOĞLU

9-ERCÜMENT ÖZDEMİR

10-HALİL DAĞ

11-BÜŞRA YÖRÜK

12-AHMET ÖZER

13-EYÜP ÇOLAK

14-DAVUT ALTUN

İL DELEĞELERİ;

1-BEYTULLAH KILLI

2-AYŞEN MENGÜTAY

3-SAMİ KARNAS

4-SÜLEYMAN KESKİN

5-MİTHAT ALTUNAY

6-MEHMET USLUKILINÇ

7-ENVER ÇELİK

8-REFİK ŞEN

9-FETHİ BEŞLİOĞLU

10-BİLAL GÖKCE



4 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın