• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/halim.oztoprak.7
www.ahmetcansever.com

ANA SAYFA

RSS

KÜNYE

İLETİŞİM


www.ahmetcansever.com
NÖBETÇİ ECZANELER
Site Haritası
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam22
Toplam Ziyaret84069

Ceyhan Organize Sanayi Bölgesine “Alman Fechter Firması Tarafından Kurulan Demir Öğütme Tesisinin Açılış Kurdelesi Kesildi”

Ceyhan Organize Sanayi Bölgesine “Alman Fechter Firması Tarafından Kurulan Demir Öğütme Tesisinin Açılış Kurdelesi Kesildi”

Türk ortakları İş insanı Emrah Tiniş,Serkan Yonat ve Alman Ortağı Mr.Fechter tarafından Kurulan”Fechter Tesisinde; Demir madeni üretileceği”belirtildi.

Fabrikanın açılış konuşmasını yapan Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Mr. Fechter;

Bu tesiste ürettiğimiz Demir Madenini öncelikle Almanya ve sonra Dünyadaki değişik ülkelere pazarlamayı düşünüyoruz diyerek konuşmasın şöyle sürdürdü.

Bir defa burada üreteceğimiz demir madeni Biogaz ve su arıtma sistemlerinde kullanılıyor.Burada bu üretimi hep birlikte başaracagız ve başarılı oldugumuzda Türkiye'nin değişik illerinde de kurmayı planlıyoruz.Almanya da bu tesisten var ama biz onun önüne geçecegimize inanıyorum şeklinde konuştu.

Ceyhan OSB.yönetim kurulu üyesi ve Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can ise açılış töreninde;

Katma değeri yüksek ürünlerin ilçemizde üretilmesi gurur kaynagımızdır diyerek konuşmasına devam etti.

Öncelikle bu tesisin ilçemize sağlayacağı istihdamı önemsiyoruz ve destekliyoruz.Ceyhan ve Yumurtalık merkez ve kırsalında yaşayan vatandaşlarımız buralarda istihdam edilecektir.Elbette dışarıdan da teknik eleman gelecektir ama öncelik bölge insanı olacaktır.

Odamızın kurmuş oldugu “Ceygem iş Gelistirme merkezi”kurs ve eğitim ler ile kalifiye eleman yetiştiriyor ve bölgemizde faaliyet gösteren kuruluşlarda rahatlıkla iş bulabiliyorlar. Bu tesisin bölgemize hayırlı olmasını diliyorum dedi.

OSB.Başkan vekili ve Sarıcam Kaymakamı Murtaza Dayanç'da Bu tesislerden ilçe halkı yararlanacaktır ama ülkemizde kazanacaktır. O nedenle hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Ceyhan Kaymakamı Ramazan Kurtyemez,Botaş Liman Başkanı Mustafa Yılmaz,Sanayici ve iş insanları Katılırken Yumurtalık İlçesinden ise “Yumiad yönetim kurulu üyesi İş İnsanı Fatoş Gündüz ve Özcan Bilği gibi isimler katıldılar.”



18 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın