• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/halim.oztoprak.7
www.ahmetcansever.com

ANA SAYFA

RSS

KÜNYE

İLETİŞİM


www.ahmetcansever.com
NÖBETÇİ ECZANELER
Site Haritası
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi18
Bugün Toplam58
Toplam Ziyaret84105

Saygıdeğer Hanımefendi Emine Erdoğan himayeleri, Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu riyasetiyle, 3 Ekim 2024 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen “Normal Doğum Eylem Planı” tanıtım toplantısın

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar Beştepe’de Normal Doğum Eylem Planı Tanıtım Toplantısına Katıldı

 

Saygıdeğer Hanımefendi Emine Erdoğan himayeleri, Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu riyasetiyle, 3 Ekim 2024 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen “Normal Doğum Eylem Planı” tanıtım toplantısına İlimizi temsilen Seyhan Devlet Hastanesi ekibimizle katıldık.

 

“Normal Doğum Eylem Planı” tanıtım toplantısına, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Serkan Topaloğlu, il sağlık müdürleri, üniversite rektörleri, tıp fakültesi dekanları, hastane başhekimleri, kamu ve özel hastane yöneticileri, kadın hastalıkları ve doğum uzmanları, ebeler ve ilgili meslek örgütlerinden temsilciler katıldı.

 

İlimizin, Türkiye ortalamasının altında sezaryen ve ortalama üstünde normal doğum oranlarına sahip olmasına, çalışmalarıyla önemli katkı sunan Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Seyhan Devlet Hastanesi, Yüreğir Devlet Hastanesi, Kozan Devlet Hastanesi ve Ceyhan Devlet Hastanesi ekiplerimizle birlikte katıldık.

 

Tanıtım toplantısında, Saygıdeğer Hanımefendi Emine Erdoğan, Adana İl Sağlık Müdürlüğü ekibimize normal doğuma yönelik çalışmaları sebebiyle plaket verip tebriklerini iletmişlerdir.

 

“Doğal Olan Normal Doğum” temasıyla gerçekleştirilen “Normal Doğum Eylem Planı” tanıtım toplantısı kapsamında, Bakanlığımız tarafından normal doğum konusunda vatandaşlarımızın bilgilendirilmesi amacıyla gerçekleştirilecek etkinliklerin tanıtımı yapıldı.

 

İlimiz genelinde 8 adet sağlıklı hayat merkezi ve hastanelerimizde bulunan gebe eğitim okulları ve gebe sınıflarında, vatandaşlarımıza yönelik doğum öncesi, doğum anı ve sonrasına yönelik beslenmeden fiziksel egzersizlere, gebe bakımından bebek bakımına kadar oldukça detaylı eğitimler tamamen ücretsiz olarak verilmektedir.

 

Gebe ve gebelik planlayan tüm vatandaşlarımız alanında uzman personellerin görev yaptığı gebe okullarımıza başvurup tamamı ücretsiz eğitim programlarımıza dahil olabilirler.

 

Söz konusu projeye verdikleri destekten ötürü Saygıdeğer Hanımefendi Emine Erdoğan’a ve Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na teşekkür ediyoruz.



13 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın