• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/halim.oztoprak.7
www.ahmetcansever.com

ANA SAYFA

RSS

KÜNYE

İLETİŞİM


www.ahmetcansever.com
NÖBETÇİ ECZANELER
Site Haritası
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi58
Bugün Toplam340
Toplam Ziyaret84387

YUMURTALIK CHP DANIŞMA KURULU TOPLANTISI MİLLETVEKİLLERİ, BELEDİYE BAŞKANI ERDİNÇ ALTIOK VE CHP ADANA İL BAŞKANI ANIL TAMBUROĞLUNUN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİ

YUMURTALIK CHP DANIŞMA KURULU TOPLANTISI MİLLETVEKİLLERİ, BELEDİYE BAŞKANI ERDİNÇ ALTIOK VE CHP ADANA İL BAŞKANI ANIL TAMBUROĞLUNUN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİ

Yumurtalık chp Danışma Kurulu Toplantısı saat:14.00 de Yumurtalık İlçesinde “Gençlik ve spor Bakanlığı sosyal tesislerinde chp milletvekilleri Orhan Sümer,Müzeyyen Şefkin,Ayhan Barut ve Chp Adana İl Başkanı Anıl Tamburoğlu, Belrdiye Başkanı Erdinç Altıok,İlçe Başkanı Rüştü Soylu,İmamoğlu İlçesi chp kadın kolları Başkanı Semra Tatar,Yüreğir Eski Belediye Başkan adayı Kamuran Kıraç, Yumurtalık chp Eski İlçe Başkanı Mustafa Ündemir.Muhittin Eryiğit,Eski belediye başkan aday adayları Abdil Salıç,Kemal Öztürk gibi isimler ve partililer katıldılar.

Yumurtalık chp ilçe Başkanı Rüştü Soylu'nun idaresinde aziz şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.Başkan Soylu İlçe Başkanlığı ve ilçe kadın kolları,İlçe Gençlik kolları başkanıklarının 13. aylık icraatlarının değerlendirmesini yaptı.

Kadın Kolları ve Gençlik kollarının mahalle ziyaretlerine önem verdiklerinin değerlendirmesini yaptıklarını ve başarılı olduklarını ve belediyeyi işaret ederek orayı alacağız dedik ve aldık şimdi ise sıra Ankara'yı almak olacak dedi.

Chp Adana İl Başkanı Anıl Tamburoğlu da Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok'un başarılı olduguna vurgular yaptı.

Milletvekili Müzeyyen Şefkin halkın 23 yıldır açlık sınırının altında yaşadığını ve böyle bir askari ücret politikası uygulandığını hatırlattı.

Yine Milletvekili Orhan Sümer de yaptığı konuşmasında bu güne kadar gelmiş geçmiş chp ye emek ve hizmet vermiş tüm ilçe başkanlarına teşekkür ediyorum dedi.

Milletvekili Ayhan Barut ise 65 yıl sonra Erdinç Başkan ile belediye başkanlığı kazanıldığını ve bundan sonra da hep chp'nin kazanmasını istiyoruz dedi.

Partililerin konuşmalarından sonra tören sonlandırıldı.



23 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın