• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/halim.oztoprak.7
www.ahmetcansever.com

ANA SAYFA

RSS

KÜNYE

İLETİŞİM


www.ahmetcansever.com
NÖBETÇİ ECZANELER
Site Haritası
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi52
Bugün Toplam151
Toplam Ziyaret84198

YUMURTALIK'IN İLK GİRİŞİMCİ KADIN MEDARLARI

YUMURTALIK'IN İLK GİRİŞİMCİ KADIN MEDARLARI

Yumurtalık Denizin Kızları Koop.Başkanı Fatoş Cankur ve Yumurtalık Zeytindalı Koop Başkanı Ayşen Mengitay Yumurtalık İlçesinin kültür elçileri olduklarını söylemeye gerek duymuyoruz.

İki Girişimci Kadınlarımızı yıllarca ofset gazetelerimizde ve ulusal basında defalarsa haber yaptık.Artık onlar Yumurtalık'ı aşmışlar Adana İlimizde ve bir çok illerde festivallere katılarak ilçemizin kültürel faaliyetlerine ve tanıtımına sayısız katkılarda bulunmuşlar.

Gazetemizin arşivleri bu iki eli öpülesi kooperatifci kadınların faaliyetleriyle doludur.”Arife tarif gerekmez”İlçenin tek yerel medyası ve haber ajansı olarak bu kadınlarımızın hizmetlerini haber yapmaktan hep gurur duyduk.

Dönemlerin Kaymakamları,Valileri,Belediye Başkanları ve il Turizm müdürleri Festival vs. etkinliklerde bu kardeşlerimizin stantlarını ziyaretlerinde hep orada bulunan biri olarak sevinç yaşadık.

Dün nasıl destek olduysak,bu günde yarında bu kadınlarımıza yerel medya hizmeti vermeye devam edeceğiz.Bu haberi Halkımızın belleklerini tazelemeleri için yaptık ve hep onların destekcisi olmaya da devam edeceğiz.



17 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın