• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/halim.oztoprak.7
www.ahmetcansever.com

ANA SAYFA

RSS

KÜNYE

İLETİŞİM


www.ahmetcansever.com
NÖBETÇİ ECZANELER
Site Haritası
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam74
Toplam Ziyaret84121

MEMUR-SEN BAŞKANI NENNİOĞLU ÖNCÜLÜĞÜNDE SENDİKA TEMSİLCİLERİ ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR.HAMİT EMRAH BERİŞ'İ ZİYARET ETTİLER

MEMUR-SEN BAŞKANI NENNİOĞLU ÖNCÜLÜĞÜNDE SENDİKA TEMSİLCİLERİ ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR.HAMİT EMRAH BERİŞ'İ ZİYARET ETTİLER

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş’i makamında ziyaret ettik. Ziyarette Eğitim Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mustafa Sarı Geçili, Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Mehmet Benli, Kültür Memur-Sen İl Temsilcisi Ayşe Günay, Sağlık-Sen Adana Şubesi Başkan Yardımcısı Süleyman Bora Mesutoğlu ve Çukurova Üniversitesi Baş Temsilcimiz Selahattin Demircioğlu da hazır bulundu.

Üniversitenin ve Adana’nın sorunları üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Hem hayırlı olsun dileklerimizi ilettik hem de kendilerinin yapacağı tüm iyi ve güzel işlerde yanlarında olacağımızı ifade ettik. Memur-Sen olarak her zaman devletimizin, milletimizin ve çalışanlarımızın yanında olduğumuzu belirterek desteğimizi sunduk. Sayın Rektörümüzün bize karşı gösterdiği samimi ve nazik tavır için teşekkür ediyor, atamasının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

Ayrıca, Rektörümüzün başarılı olacağına olan inancımızı ifade ederek, Balcalı Hastanesi’ni yeniden ayağa kaldıracağına dair güvenimizi de kendilerine ilettik.



72 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın