• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/halim.oztoprak.7
www.ahmetcansever.com

ANA SAYFA

RSS

KÜNYE

İLETİŞİM


www.ahmetcansever.com
NÖBETÇİ ECZANELER
Site Haritası
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi50
Bugün Toplam202
Toplam Ziyaret84249

SAĞLIK BAKANLIĞINDAN BAŞARI BELGELİ”BAŞHEKİM KARTAL CEYHAN VE YUMURTALIK YEREL GAZETECİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ”

SAĞLIK BAKANLIĞINDAN BAŞARI BELGELİ”BAŞHEKİM KARTAL CEYHAN VE YUMURTALIK YEREL GAZETECİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ”

Ceyhan Öğretmen Evinde düzenlenen toplantıda gazetecilerle bir araya gelen Ceyhan Devlet Hastanesi Başhekiimi Operatör Doktor Süleyman Barış Kartal, bundan sonra basın mensupları ile iletişim halinde olacaklarını söyledi.

Basın toplantısına Ceyhan Devlet Hastanesi Başhekimi Operatör Doktor Süleyman Barış Kartal, TRT ve Anadolu Ajansı Muhabirleri ile diğer yerel tv, radyo ve gazetelerin temsilcileri katıldı. Ayrıca Hastane Müdürü Bahri Sakarya, Başhemşire Gülsüm Yıldız ve bazı hastane personelleri’de toplantıda hazır bulundu.

BAŞHEKİM KARTAL”HASTANEMİZ BAKANLIK MÜFETTİŞLERİ DENETİMİNDE BÖLGEDE BİRİNCİ SEÇİLDİ.”

Ceyhan Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Süleyman Barış Kartal Ceyhan Öğretmen evinde gazeteciler ile kahvaltıda yaptıgı söyleşide Hastanemiz Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan yıllık denetimlerde Cukurova Bölgesindeki hastaneler arasında % 92.başarılı bulunmuştur ve bu olay personellerimizi motive etmiştir dedi.

Başhekim Kartal; Hastanede personellerinin daha başarılı,mükemmel olmaları için gazetecilerden öneri ve düşüncelerini dinledi.Ceyhan Devlet Hastanesinde uzman dr. sıkıntısı olduğunu hatırlattı ve Yumurtalık Devlet Hastanesinde ise Diş Hekimi,Dahiliye Uzmanı vs.doktor bulunduğundan söz etti.

Toplantıda gazetecilerle sohbet eden ve onların sorularını cevaplayaan Ceyhan Devlet Hastanesi Başhekimi Operatör Doktor Süleyman Barış Kartal, bundan sonra basın mensupları ile bütünleşerek, iletişim kuracaklarını kaydetti.

 



109 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın