• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/halim.oztoprak.7
www.ahmetcansever.com

ANA SAYFA

RSS

KÜNYE

İLETİŞİM


www.ahmetcansever.com
NÖBETÇİ ECZANELER
Site Haritası
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi55
Bugün Toplam249
Toplam Ziyaret84296

Adanalı yaylacı seçmenlerin oyu ile üçüncü kez belediye başkanlığına seçilen Ali Uğurlu Adanalı ve Ceyhanlı seçmenlerin vefasını görmezlikten gelerek Belediye Meclisinden geçirdiği karar yaylacıları üzdü.

ULUKIŞLA BELEDİYESİNDEN ADANA VE CEYHANLI YAYLACILARA KÖTÜ HABER

 

Adanalı yaylacı seçmenlerin oyu ile üçüncü kez belediye başkanlığına seçilen Ali Uğurlu Adanalı ve Ceyhanlı seçmenlerin vefasını görmezlikten gelerek Belediye Meclisinden geçirdiği karar yaylacıları üzdü.

 

YAYLACILAR”BİZLERE YOLUNACAK KAZ GÖZÜYLE BAKILMASIN DEDİLER”

 

Ulukışla ekonomisinin can damarı Adanalı Yayla turizmcileri artık fosseptik çukuru dolanlar, lavabosu tıkananlar, evinin önünden toz kalkanlar, kanalizasyon boruları tıkananlar su basıncı için mesafe aranmaksızın Belediyeden vidanjör veya itfaiye aracı talebinde bulunmaları halinde 3.Bin tl ödemek zorunda kalacaklar.

 

Özellikle yaz aylarında Ulukışla nüfusunun % 90 ‘nını Adanalı Yaylacılar oluşturuyor. Emlak vergisi ve cevre temizlik vergisini Ulukışla belediyesine ödeyen yaylacılar,Eğer belediye geri adım atmaz ise bizlerde alışverişimizi Ulukışla yerine Adana dan yaparız uyarısında bulunmayı da ihmal etmiyorlar.

 

Adana ve İlçelerinde bu hizmetler belediyelerin asli görevleri arasında bulunmakta olup hiçbir ücret talep edilmiyor.

 

BELEDİYE BAŞKANI ALİ UĞURLU “VİDANJÖR HİZMETLERİNE ZAM YAPMAK YERİNE İLÇENİN SU SORUNUNU ÇÖZÜNÜZ.”

 

Yazın çeşmelerden suyla birlikte odun parçacıklarının ve kum aktığını ve arıtılmış su diye yaylacıların kandırıldığını hatırlatan yayla sakinleri ilçenin hemen yanı başında Karagöl göleti bulunmasına rağmen belediyenin kumlu acımsı kuyu suyuna layık görülmesi ve de her gün saatlerce su kesintisi yaşanması belediyenin sorunu değilmi hatırlatmasında bulunuluyor.

 

ALİ UĞURLU”ULUKIŞLA’NIN CEVRE YOLU NEDEN YOK?”

 

Yaz aylarında ilçeye gelebilmek büyük sorun. Üçüncü kez seçildiniz. Pozantı Ulukışla arası neden Bulvar veya Duble yolu değil? Tırların arasından yaylacıların araçları ile nasıl geçmeye çalıştığını bilmiyor musunuz? Pozantı Ulukışla arasında trafik sorunundan kaynaklanan kazalarda ölen ve yaralananlardan vijdan azabı duymuyor musunuz? Adanalı yaylacıların sesi kulağı olmaya devam edeceğiz.



183 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın