• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/halim.oztoprak.7
www.ahmetcansever.com

ANA SAYFA

RSS

KÜNYE

İLETİŞİM


www.ahmetcansever.com
NÖBETÇİ ECZANELER
Site Haritası
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi52
Bugün Toplam300
Toplam Ziyaret84347

Yumurtalık CHP İlçe Danışma Kurulu Toplantısı CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut Ve Belediye Başkanlarnın Katılımı İle Bu Gün Gerçekleşti.

Yumurtalık CHP İlçe Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleşti

Yumurtalık CHP İlçe Danışma Kurulu Toplantısı CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut Ve Belediye Başkanlarnın Katılımı İle Bu Gün Gerçekleşti.

Yumurtalık chp Danışma Kurulu toplantısı”gençlik Merkezi Düğün Salonunda saat; 14,00 de chp Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Yüregir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Karataş Belediye Başkanı Ali Bedrettin Demirel, Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok,chp Adana İl Başkanı Doç.Dr.Anıl Tanburoğlu,Yumurtalık chp ilçe Başkanı Rüştü Soylu,chp Yüreğir ilçe Başkanı Sabri Sarı,chp Cukurova ilçe Başkanı Ümit Arif Özsoy,Yumurtalık Belediye Başkan Vekili Turgut Erişmen,Meclis üyeleri Av.Abdullah Okan Eryiğit,Yumurtalık chp İlçe Yönetim kurulu üyeleri,kadın kolları,gençlik kolları  başkanları ve partililer katıldılar.

Yumurtalık chp ilçe Danışma Kurulu toplantısı Aziz şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı ve yerel seçimlerden hemen sonra ilk danışma kurulu toplantısı olması ilçe Başkanı Rüştü Soylu tarafından dile getirilirken İlçemizde 65 yıl sonra ilk defa chp’nin belediyeyi kazanmamız da Yönetim Kurulu üyelerimiz, Kadın kollarımız ve gençlik kollarımızın başarısı ve katkıları tartışılmaz, onlara teşekkür ediyorum dedi.

Belediye Başkanı Erdinç Altıok ise Danışma kurulu toplantısında 65 yıl sonra chp olarak kazandığımız seçimde aldığımız sorumluluğun bilincindeyiz ddi.

Chp Adana il Başkanı Doç.Dr.Anıl Tamburoğlu’da yaptıgı konuşmasında; Adana İl Başkanlığımız ve yönetim kurulu üyelerimizle Yumurtalık ilçe teşkilatı ile kordinasyon içerisinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Chp.Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut; Türkiye Genelinde başarı göstererek chp birinci parti olmuştur.Adana İl ve ilçelerinde de birinci parti oldu.Şimdi sıra iktidara yürümek olacaktır.El ele vererek çok çalışarak iktidar olacağız dedi.



21 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın