• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/halim.oztoprak.7
www.ahmetcansever.com

ANA SAYFA

RSS

KÜNYE

İLETİŞİM


www.ahmetcansever.com
NÖBETÇİ ECZANELER
Site Haritası
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi57
Bugün Toplam305
Toplam Ziyaret84352

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin'de '2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net' mitinginde çok sert konuştu.

Bahçeli'den Mersin’de çok sert sözler!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin'de '2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net' mitinginde çok sert konuştu.

Bahçeli, "İBB Başkanı hakkındaki hapis kararından sonra Saraçhane tiyatrosu düzenleyenlerin devlete, hükümete ve Türk yargısına saldırması fırsatçılıktır. Saraçhane kumpası tutmaz" ifadelerini kullandı.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Henüz mahkeme kararı açıklanmadan halkı Saraçhane'ye davet eden Belediye Başkanı, sonuç açıklanmadan apar topar yola koyulan İP Başkanı, altılı masaya Saraçhane dayatması yapmak ve Kılıçdaroğlu'na operasyon çekmek için harekete geçmişlerdir." dedi.

 

BAHÇELİ; MERSİN’DE  MİTİNG ALANDAKİ COŞKU VE HEYECANDAN DOLAYI KATILIMCILARA ŞÜKRANLARINI SUNDU

Bahçeli, partisinin "2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net" temalı açık hava toplantıları kapsamında Millet Bahçesi yanında düzenlediği mitingde, alandaki coşku ve heyecandan dolayı katılımcılara şükranlarını sundu.

 

Mersin'in ilçelerini ve "Başı Toroslar kadar dik, gönlü Mavi Vatan kadar zengin" diyerek tanımladığı vatandaşları selamlayan Bahçeli, "2022'yi uğurlayıp umutlarla karşılayacağımız 2023 yılına çok az bir zaman kaldı. Cumhuriyetin 100. yıl dönümü için geri sayım artık başladı. 2023, millet iradesinin bir kez daha tecelli edeceği sandık yılıdır." ifadesini kullandı.

“MİLLİ BİRLİK VE KARDEŞLİK RUHU AYAĞA KALKIP İSTİKBALİNE SAHİP ÇIKACAKTIR"

Konuşmasında "2023 yılına hazır mısınız, 2023'te yeni bir Türk mucizesine var mısınız, 2023'te Türkiye'nin yükselişine destek olacak mısınız?" diye soran ve katılımcılardan "Evet" cevabını alan Bahçeli, "Allah'ın izni, sizlerin teveccühüyle önümüzdeki yıl çılgın Türklerin yeni bir şahlanış dönemi yaşanacaktır. Nitekim verdiğiniz cevaplar buna işaret etmektedir. Hiç kimse boşuna hayal kurmasın, boş yere hevese kapılmasın, Türkiye zillete düşerek ziyan olmayacak, aciz ve zayıf hale gelinemeyecektir. Mersin, böyle bir hezimete muhakkak karşı duracaktır. Milli birlik ve kardeşlik ruhu ayağa kalkıp istikbaline sahip çıkacaktır." şeklinde konuştu.

Bahçeli, mücadelelerine destek sağlayanlara teşekkür ederek, açık hava toplantısına Mersin'in yanı sıra Adana, Antalya, Hatay ve Osmaniye'den gelenlere "Hoş geldiniz" dedi.

Milletlerin tarihinde kritik ve stratejik dönüm noktaları olduğuna dikkati çeken Bahçeli, şöyle devam etti:

"Söz konusu mühim dönüm noktaları, milli ve tarihi hedeflerin güncellenip yeni bir güçle serpilmesinin fırsat kapısıdır. Biz bu kapıyı ardına kadar açıp önümüze çıkacak altın fırsatları yakalamak istiyoruz. Kaldı ki hakkımızın, hukukumuzun ve parlak hedeflerimizin peşindeyiz. Haysiyetli ve huzurlu bir hayatı tahkim ve tesis gayretindeyiz. Zamanın gerisine düşemeyiz, gelişmelere sahne arkasından bakamayız, hayatın ve hadiselerin akışını uzaktan seyredemeyiz. Atıl, etkisiz, edilgen, pasif, güdümlü, başı eğik, sesi çıkmayan, eline vurulup ekmeği alınan bir pısırıklığa tahammül edemeyiz. Şartlar mecbur bırakmadıkça 'ya hep ya da hiç' diyemeyiz."

Bahçeli, vatandaşların yeni yılını da tebrik ettiği konuşmasını, "Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'da seyir halinde olan bir polis servis aracına bölücü teröristler tarafından yapılan bombalı saldırıyı lanetliyor, yaralı polislerimize şifalar temenni ediyorum. Biliniz ki terörün kökü kazınacak, teröristler yok edilecektir. 2023'te terörü sıfırlamış bir Türkiye, huzur ülkesi olacaktır." şeklinde sonlandırdı.

Miting öncesinde Bahçeli, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Mersin gişelerinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, MHP milletvekilleri, belediye başkanları ve partililer tarafından karşılandı.

 

Mitinge, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, MHP genel merkez yöneticileri, milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatları, belediye başkanları ile çeşitli kentlerden çok sayıda partili katıldı.

 

Bahçeli, konuşmasının ardından alandakilere karanfiller verdi.

 

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Bahçeli'ye, 1992 yılında Mersin'de parti içinde düzenlenen bir programdaki konuşması sırasında çekilen fotoğrafını ve ifadelerinin yer aldığı tabloyu hediye etti.



69 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın