• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/halim.oztoprak.7
www.ahmetcansever.com

ANA SAYFA

RSS

KÜNYE

İLETİŞİM


www.ahmetcansever.com
NÖBETÇİ ECZANELER
Site Haritası
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi52
Bugün Toplam120
Toplam Ziyaret84167

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ve demokratik olgunlukla gerçekleştirilen Kongrede Mevcut İlçe Sedat Akkuş Güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.

Sedat Akkuş Güven Tazeledi

 

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ve demokratik olgunlukla gerçekleştirilen Kongrede Mevcut İlçe Sedat Akkuş Güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yaklaşan 2023 seçimleri öncesi kongre kararı vermesinin ardından İyi Parti Ceyhan İlçe Teşkilatı da kongre kararı alarak ilçe kongresini Murat Göğebakan Kültür merkezinde gerçekleştirdi Sedat Akkuş ile Uğur Özbek’in listeleri ile gidilen ve birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği genel kurulda İstiklal marşı saygı duruşu ve Divan seçiminin ardında genel başkan Meral akşenerin mesajının okunmasının ardından seçimlere geçildi mevcut ilçe başkanı Sedat Akkuş 249 oy alarak güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.Uğur Özbek ise 108 oy aldı.

 

CEYHAN-- “İyi Parti Genel İdare Kurulunun Ülke genelinde kongre sürecini başlatmasının ardından İyi Parti Ceyhan İlçe teşkilatı Murat Göğebakan Kültür Merkezinde gerçekleştirdi.400 delegenin katıldığı  genel kurulda STK temsilcileri, siyasi parti temsilciler katıldı. Kongrede her ne kadar seçme ve seçilme faaliyetleri yapılıyor olsa da, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği,Büyük coşkunun olduğu ve demokratik olgunlukla gerçekleştirilen Kongrede Divan başkanlığını Cumali Durmuş, Üyelikleri ise Havva Apucu,Bülent Ünkü,Abdullah Diler ile Erdoğan Doğan yaptılar.

 

Mevcut İlçe Sedat Akkuş ve Uğur Özbek’in listeleri karşı karşıya geldi.her iki adayda   konuşmalarında  ilçe kongremizin,Ceyhan’ımıza, milletimize ve partimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.” Dedi. Yapılan seçimin ardından  249 oy alan mevcut başkan Akkuş Güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.Uğur Özbek ise 108 oy alırken 3 oyda geçersiz sayıldı.

Kongereye Belediye başkanı Hülya Erdem,Genel İdare kurulu üyesi eski milletvekili Cumali Durmuş,Milletvekili İsmail Koncuk,İyi Parti İl başkanı Göktürk Boyvadaoğlu,Kurucular üyesi Bilal BüyüköztürkBüyükşehir meclis üyeleri Recai Mercimek,Nusret Saçlı,Demokrat Parti İlçe Başkanı Hüseyin Demiray,Saadet Partisi İlçe başkanı Sezai Şimşek,Deva Partisi İlçe başkanı Mehmet Çakır ile birlikte çok sayıda partililer katıldı.



85 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın