• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/halim.oztoprak.7
www.ahmetcansever.com

ANA SAYFA

RSS

KÜNYE

İLETİŞİM


www.ahmetcansever.com
NÖBETÇİ ECZANELER
Site Haritası
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi55
Bugün Toplam249
Toplam Ziyaret84296

Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 20 günlük sokağa çıkma kısıtlaması esnasında Ceyhanlıların tedbirlere uyması yönünde çağrıda bulundu.

Kaymakam Yılmaz, Ceyhanlıların güvenlik personeline yardımcı olmasını istedi

 

Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 20 günlük  sokağa çıkma kısıtlaması esnasında Ceyhanlıların tedbirlere uyması yönünde çağrıda bulundu.

 

Kaymakam Dr. Bayram yılmaz,

 

“Yarın akşam saat 19.00’da başlayıp 17 Mayıs sabahı bitecek olan kesintisiz 20 gün sokağa çıkma kısıtlaması ve bu sürede alınan tedbirler ülkemiz ve milletimiz için heba edilmeyecek bir fırsat. Herkes azami fedakarlık yapacak ve bu salgından kurtulacağız inşallah.

Bu sebeple, duyarlı ve vicdan sahibi her vatandaşımızdan, hepimizin iyiliği için kurallara uymalarını, muafiyetleri istismar etmemelerini, mecbur kalmadıkça sokağa çıkmamalarını, toplu ziyaret ve aile fertleri harici kişilerle yemek gibi etkinliklere katılmamalarını, market ve fırın gibi belli saatlerde açık olacak yerlere ailece gidilmemesini, öncekilere göre daha yoğun yapılacak denetimlerde görevli güvenlik personeline yardımcı olmalarını bekliyoruz. 

Kısıtlama esas, muafiyetler istisnadır; lütfen bu kuralı tersine çevirmeyelim.

Tüm vatandaşlarımıza sağlık ve huzur dileklerimle....” ifadelerinde bulundu.



342 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın