• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/halim.oztoprak.7
www.ahmetcansever.com

ANA SAYFA

RSS

KÜNYE

İLETİŞİM


www.ahmetcansever.com
NÖBETÇİ ECZANELER
Site Haritası
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi56
Bugün Toplam124
Toplam Ziyaret84171

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Bünül, “Bağımsızlığımızı müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi’nin 97. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Milletimiz tarih boyunca bağımsızlığından ve özgürlüğünden asla taviz vermemiş bu uğurda her türlü mücadeleyi göze almıştır. Esarete karşı boyun eğmeyen milletimiz, başlattığı Kurtuluş Savaşı’yla bağımsızlık ideali etrafında kenetlenerek, eşsiz zaferler kazanmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’dan başlattığı bağımsızlık mücadelesi vatan topraklarının her köşesine yayılarak 30 Ağustos’ta kazanılan zaferle başarıya ulaşmıştır. Ülkemizi parçalamak isteyenlere karşı tüm imkânsızlıklara rağmen milletimizin gösterdiği sarsılmaz azmi, yüksek İmanı, iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılan bu zafer, bağımsızlık mücadelemizin dönüm noktalarından biridir.”


ZAFERLERLE DOLU ŞANLI BİR TARİHE SAHİBİZ

Milletimizin şanlı bir tarihe sahip olduğunu ifade eden Bünül, “Milletimizin tarih yolculuğundaki şeref halkalarından biri olan 30 Ağustos Zaferi ile birlikte vatan toprakları işgalden kurtulmuş, milletimizin önünde yepyeni ufuklar açılmıştır.

30 Ağustos, Milletimizin özgürlük ve bağımsızlık yolundaki inanç, irade ve kararlılığını bütün dünyaya gösterdiği bir zaferdir. Milli Mücadeleyi zaferle taçlandıran, milletimize özgürlük kazandıran, bayrağımızın onurla dalgalandığı vatan topraklarını bizlere bırakan kahraman ecdadımızla ne kadar övünsek azdır. Aziz milletimiz ve Türk silahlı kuvvetlerimiz her zaman kahramanlık destanları yazmış ve hiç bir zaman bir gücün esareti altına girmemiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla, gazilerimizi de minnet ve saygıyla anıyorum” dedi.



846 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın