• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/halim.oztoprak.7
www.ahmetcansever.com

ANA SAYFA

RSS

KÜNYE

İLETİŞİM


www.ahmetcansever.com
NÖBETÇİ ECZANELER
Site Haritası
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam83
Toplam Ziyaret84130

Adana Milletvekili Abdullah Doğru AK Parti İlçe Başkanı Bünül ve ilçe teşkilatını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. İlçe Başkanı Bünül ile İlçe teşkilatının hazır bulunduğu karşılamada doğru herkesle tek tek ilgilenerek sohbet etti.

İlçe Başkanı Bünül ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulunan Doğru; İlçe Kaymakamı Dr. Bayram YILMAZ’ı ziyaret ederek ilçenin sorunları ve ihtiyaçları noktasında bir süre istişarelerde bulunduktan sonra İlçe teşkilatı ile Bölgemizde faaliyet yürüten Botaş Bölge Müdürü Mehmet Tecimen, Serbest Bölge Müdürü Ahmet KAR, ASCHEM Petro Kimya Fabrika Müdürü Tolga Özkan, BİL Genel Müdürü Nadim EKİZ, Sönmez Çimento Fabrikası Müdürü Ahmet Haluk Güner ve Toros Gübre A.Ş. İşletme Genel Müdür Yardımcısı Erten ARSLANTAY’ı ziyaret etti. YATIRIMLAR ARTACAK, İŞŞSİZLİK AZALACAK 
     Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Doğru; AK Parti iktidarı döneminde Sanayi ve yatırım anlamında büyük gelişmelere ön ayak olduklarını AK Parti iktidarının; gelişen Türkiye ekonomisine, üreten ve istihdam sağlayan her yatırımcıya destekleri devam edecektir. Ülkemizin yükselen bir değer olduğunu ekonomik oyunların ülkemizin asla önünü kapatamayacağını dile getiren Doğru, Ceyhan’da yapılan yatırımlar artarak devam edecek ve Ceyhan hak ettiği yere gelecektir. Ceyhan’lı hemşehrilerimiz kendi memleketlerinde çalışacaklardır. Vatandaşımızın güven ve desteğiyle Ceyhan artık işşisizlik ve mahrumiyetle anılan değil yatırım yapılan, gelişen ve yaşamak için cazip bir yer olacaktır. 
BÜNÜL; CEYHAN SAHİPSİZ DEĞİL
     Adana Milletvekili Abdullah Doğru’nun ziyareti ve desteği nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getiren Bünül; AK Parti Ceyhan İlçe Teşkilatı olarak vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için yapılan yatırımların takipçisi olacağız. Teşkilat olarak Milletvekillerimiz ve Bakanlarımızın Ceyhan’a ve Ceyhan’lı ya olan ilgilerinden dolayı mutlu olduklarını, kendilerini yalnız hissetmediklerini belirtti. 
YAPILACAK YATIRIMLARDAN HEMŞEHRİLERİMİZ FAYDALANACAK.           Ceyhan’a yapılacak yatırımlara değinen Bünül; ‘’Ceyhan OSB ve Serbest bölgeye yapılacak olan işletmeler ile ilçemizin iş sorununun ortadan kalkacağı ve buralarda çalışma noktasında AK Parti Ceyhan ilçe teşkilatı olarak Ceyhanlı hemşehrilerimizin alımı için elimizden geleni yaparak baştan sona sürecin takipçisi olacağız. Vekilimiz Sayın Doğru’ya ziyaretlerinden dolayı teşkilatımız ve hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum’’ dedi.


670 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın