• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/halim.oztoprak.7
www.ahmetcansever.com

ANA SAYFA

RSS

KÜNYE

İLETİŞİM


www.ahmetcansever.com
NÖBETÇİ ECZANELER
Site Haritası
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi59
Bugün Toplam342
Toplam Ziyaret84389

Mahalle Halkına Her gün 800 Ekmek, İçecek Ve Gıda Paketi Dağıtıyor

İlçemizin fakir, fukara, garip, gurabanın çokça yaşadığı Civantayak Mahallesinde beş dönemden buyana mahalle halkının teveccühü ile muhtar seçilen Hamit Altıkulaç her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan Ayının başlangıcından itibaren Ceyhanlı hayırseverlerin yaptıkları yardımlarla, her gün ailelerin nüfus durumuna göre 800 ekmek ile koli paketleri ve her aileye 1 litre meyve suyu dağıtıyor.

PAZAR KART UYGULAMASI YAPIYOR

Çalışkan ve hayırsever Muhtar aldığı maaşı da ihtiyaç sahibi ailelere verilmek üzere ( beş aile) kura çekerek 50 TL Mahallesine Pazar parasını bizzat cebinden temin ediyor. bundan böylede bu hayır işleminin yıl süresince devam edeceğini söyledi. beş döneminden buyana da Ramazan Bayramı öncesinde tüm mahalle insanına şeker, lokum ve kolonya ikramında bulunarak gönüllere taht kuruyor.

25 yıldan buyana Civantayak Mahallesi muhtarı olan Hamit Altıkulaç, “ekonominin halkın canın yanı sıra cebini de yaktığı şu günlerde, “komşusu aç iken tok yatan bizden değildir” diyen sevgili peygamberimizin izinden gidebilmeyi nasip eden yüce Allah’ıma şükürler olsun. Her beş aileye kura çekimi ile sıra vererek Cuma günleri vermiş olduğum, Pazar parasını aldığım maaşla yıl sonuna kadar devam etmeyi inşallah yüce yaratan bize nasip eder. Yine her gün 800 ekmek ve içecek ve gıda paketi yardımı ile destekte bulunarak fakir fukara ihtiyaç sahibi ailelere destek olan ve isimlerinin gizli kalmasını isteyen çok değerli hayırseverlerimize mahalle halkı adına teşekkür ediyorum.   

Not:  bu değerli hayırsever genç çalışkan muhtarı yürekten kutluyoruz.

 



987 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın