• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/halim.oztoprak.7
www.ahmetcansever.com

ANA SAYFA

RSS

KÜNYE

İLETİŞİM


www.ahmetcansever.com
NÖBETÇİ ECZANELER
Site Haritası
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi49
Bugün Toplam289
Toplam Ziyaret84336

Göreve geldiğinden buyana Bakkal ve Bayiler Esnafının sorunlarını çözmeye çalışan Ceyhan Bakkallar Ve Bayiler Odası Başkanı Ahmet Tontu, başarılı çalışmalarıyla Ceyhan esnafının takdir topluyor.

Göreve geldiği günden bu yana bakkal ve bayiler esnafının sorunlarına el atan Ceyhan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ahmet Tontu, gayretleriyle çevresinde takdir topluyor.

Geçtiğimiz gün verdiği görkemli iftar yemeğinde Ceyhan halkından tam not alan Başkan Tontu, Başta Türkiye’de bir sorun haline gelen Suriyeli mültecilerin mahalle aralarında açtığı kayıt dışı Bakkalları Sosyal medyada paylaşarak deşifre etti.

Her zaman Ceyhan esnafının yanında olan başkan Tontu, Sosyal medyada paylaştığı duyuruda “mahalle aralarında hızla kayıt dışı faaliyet gösteren Suriyeli bakkallar esnaflarımızı zora sokuyor. Ceyhan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı olarak esnafım için büyük marketlere karşı verdiğim mücadelemde birde ilçemizde mahalle aralarında hızla çoğalan kayıt dışı kaçak Suriyeli bakkallara karşı mücadele başlatmış bulunmaktayım. Benim esnafımın uyduğu hiç bir kurala uymadan iş yerlerini açıyorlar. Maliyet yükü esnaflarıma göre çok az ve üretim maliyetleri düşük bu ürünler piyasa arz edilirken daha düşük fiyatlara sunulmaya başladı böylelikle haksız rekabet ortamı oluştu. Bu toplumsal sorunları da arkasında getirmeye başladı. Bu sıkıntılar Ceyhan’ımızın toplum düzenini ve ticari hayatını bozdu. Bu mücadelemde siz değerli üyelerimizin ve değerli Ceyhan halkımızın duyarlı olmasını diliyorum ve mahalle aralarında açılan hızla çoğalan Suriyeli bakkalları bizlere bildirmenizi rica ediyorum” dedi.

İrtibat Telefonları: Ceyhan Bakkallar Ve Bayiler Odası Telefon: 0322 613 35 35

Ceyhan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ahmet Tontu 0542 610 96 98



893 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın