• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/halim.oztoprak.7
www.ahmetcansever.com

ANA SAYFA

RSS

KÜNYE

İLETİŞİM


www.ahmetcansever.com
NÖBETÇİ ECZANELER
Site Haritası
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi53
Bugün Toplam162
Toplam Ziyaret84209

Arslan Medya Yöneticisi Meltem Özgen’in sunuculuğunu yaptığı Ceyhan Bakkallar ve Bayiler Odasının düzenlemiş olduğu iftar programına Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Adana Odalar Birliği Başkanı Nihat Sözütek, Başkan Vekili Gürsel İlci, Belediye

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar “Kıymetli Başkanımız Ahmet Tontu yine her zamanki gibi ilklere imza atıyor. Bu güzel akşamda hepimizi bir araya getirdi. Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır” dedi.
Adana Odaları Birliği Başkanı Nihat Sözütek yaptığı konuşmada “Ahmet Başkanımız ilklere imza atmaya devam ediyor. Başkanımızın amacı esnaf kardeşlerimizi iftar programında toplanıp karınlarını doyurmak değil. Burada kaynaşmak, konuşmak, hoşgörülü fikirler oluşturmak ve her şeyden önce var olan sorunları müsait bir durumda birbirimize anlatarak birbirimize destek olmak için düzenlemişler. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ahmet Tontu, Ceyhan Bakkallar ve Bayiler Odasının düzenlemiş olduğu 1. Geleneksel iftar, birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğine hoş geldiniz. Sayın Belediye Başkanım, Adana Esnaf Odaları Başkanı, Adana’mızın Ceyhan’ımızın STK Başkanları, Ceyhan’ımızın esnaf üyeleri hoş geldiniz. Ramazan ayı toplumsal, dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı manevi duyguların güçlendiği bir aydır. Kıymetli misafirlerimiz görevime geldiğim bu güne kadar Ceyhan’da ticaret yapan siz değerli üyelerimizle birlikte dayanışma olma içerisinde olmaya gayret edeceğiz” diye konuştu.


Birlik ve beraberliğin önemine değinen Tontu, şunları kaydetti; “Bu birlik ve beraberliğimizi daha sağlam yeni projelerle esnaflarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bugünün de anneler günü olması nedeniyle tüm annelerimizin ve şehit annelerimizin anneler gününü kutluyorum” dedi.

Gecede dört bayan esnafa anneler günü vesile ile çiçek taktım edilirken, gece semazen gösterileri eşliğinde renkli geçti.



774 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın