• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/halim.oztoprak.7
www.ahmetcansever.com

ANA SAYFA

RSS

KÜNYE

İLETİŞİM


www.ahmetcansever.com
NÖBETÇİ ECZANELER
Site Haritası
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam79
Toplam Ziyaret84126

Ceyhan Kaymakamlığı bünyesinde faaliyet gösteren ve garibanların anası olarak bilinen Ceyhan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü olarak yaklaşık 30 yıl görev yapmasının ardından emekliye ayrılan Hülya Erdem, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak

HÜLYA ERDEM CHP’DEN BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİNE ADAY

Ceyhan Kaymakamlığı bünyesinde faaliyet gösteren ve garibanların anası olarak bilinen Ceyhan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü olarak yaklaşık 30 yıl görev yapmasının ardından emekliye ayrılan Hülya Erdem, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Ceyhan Belediye Meclis üyeliğine aday olduğunu açıkladı.

Ceyhan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü görevini yaptığı için Ceyhan’ın sorunlarını çok iyi bildiğini kaydeden CHP Ceyhan Belediye Meclis Üyesi Hülya Erdem, ”Bende hizmet aşkı olduğu için bu göreve talip oldum. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Ceyhan Belediye Meclis üyeliğine seçilirsem belediye başkanı ile el ele verip Ceyhan halkına hizmet yapacağım” dedi.

Ceyhan’da mahalle mahalle ve ev ev gezerek seçim çalışmalarını sürdürdüğünü belirten CHP Ceyhan Belediye meclis üyesi adayı Hülya Erdem, “Halkla ilişkilerim iyi olması nedeniyle gittiğim her yerde büyük ilgi görüyorum. Şahsıma ilgi gösteren vatandaşlarıma teşekkür borçluyum. Bu göreve seçilirsem onlara layık olmaya çalışacağım” şeklinde konuştu.


952 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın