• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/halim.oztoprak.7
www.ahmetcansever.com

ANA SAYFA

RSS

KÜNYE

İLETİŞİM


www.ahmetcansever.com
NÖBETÇİ ECZANELER
Site Haritası
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi51
Bugün Toplam166
Toplam Ziyaret84213

Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü ile Ceyhan Belediye Başkan Adayı Ali Alper Boydak, Ceyhan’daki seçim ofisinde partilileri ile buluştu.

BAŞKAN SÖZLÜ,  BAŞKAN BOYDAK İLE SEÇİM OFİSİNDE BİR ARAYA GELDİ
 
Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü ile Ceyhan Belediye Başkan Adayı Ali Alper Boydak, Ceyhan’daki seçim ofisinde partilileri ile buluştu. 
Cumhur İttifakı'nın İnönü Bulvarı (Çamlıyol) üzerinde bulunan seçim ofisinde partilileri ile bir araya gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak’a partililer ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 
BAŞKAN BOYDAK: HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
Cumhur İttifakı'nın Ceyhan’ın, Adana’nın ve Türkiye’nin geleceği için beka meselesi olduğunu dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, “ 31 Mart seçimlerinde ülke olarak önemli bir sınav vereceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin Türkiye’nin bekası için başlattıkları Cumhur İttifakı'na gönül verenler olarak, 31 Mart seçimlerinde halkımıza yaşatacağımız zaferler için hepimize büyük iş düşüyor. Bu bilinçle liderlerimizin şahsımıza gösterdikleri güveni boşa çıkarmayacağız. Allah’ın izniyle 31 Mart gecesi Adana’da, Ceyhan’da ve diğer tüm ilçe belediyelerinde Cumhur İttifakı'nın zaferini kutlayacağız. Bu zaferleri hep birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.
BAŞKAN SÖZLÜ: CUMHUR İTTİFAKI ADANA VE İLÇELERİNDE TARİHİ ZAFERLERE İMZA ATACAK
Cumhur İttifakı' nın geleceğin Ceyhan’ını, Adana’sını ve Türkiye’sini şekillendireceğine vurgu yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “ AK Partili ve Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimizle tek vücut olarak Adana’nın tüm belediyelerinde Cumhur İttifakı' nın zaferiyle taçlandıracağız. Ceyhan’da Ali Alper Boydak Başkanımla, Sarıçam’da Bilal Uludağ Başkanımla, Seyhan’da Cumhur İttifakı Adayımız Fikret Yeni Başkanımla ve diğer tüm Cumhur İttifakı adaylarımızla 31 Mart gecesi tarihi zaferlere imza atacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. ” şeklinde konuştu.
Cumhur ittifakı Ceyhan Belediye Başkan Adayı Ali Alper Boydak ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü konuşmalarının ardından partilileri ile bir süre sohbet etti. Daha sonra her iki başkan seçim çalışmaları kapsamındaki proğramlarına ayrı ayrı devam etti.
Cumhur ittifakı adayları Başkan Boydak ve Sözlü’nün seçim ofisinde partilileri ile buluştuğu toplantıya Ceyhan Ziraat Odası Başkanı Muhammet Bulut ve yönetimi, AK Parti İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül, MHP İlçe Başkanı Erdoğan Ekli, Adana Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve yüzlerce partilinin katılımıyla gerçekleşti.


312 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın