• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/halim.oztoprak.7
www.ahmetcansever.com

ANA SAYFA

RSS

KÜNYE

İLETİŞİM


www.ahmetcansever.com
NÖBETÇİ ECZANELER
Site Haritası
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi59
Bugün Toplam319
Toplam Ziyaret84366

Cumhur İttifakı adayı Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik, Belediye binasında bahçesinde bir basın açıklaması yaparak Yumurtalık halkından bir kez daha destek istedi.

 Türkeş Filik’i Halk coşkuyla karşıladı

Cumhur İttifakı adayı Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik, Belediye binasında bahçesinde bir basın açıklaması yaparak Yumurtalık halkından bir kez daha destek istedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy Milliyetçi Hareket Partisi İl Kadın Kolları Başkanımız Dudu Yaşar ,Ak Parti İlçe Başkanı Recep Aşkar,, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Halim Özyürek,MHP Ceyhan ilçe Başkanı Erdoğan Ekli, Parti yöneticileri bazı muhtarların yanı sıra çok sayıda vatandaşların katıldığı basın açıklaması saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardan halka hitap eden Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik,Belediye Başkanlığı Süresince Her Zaman Hemşerilerinden Yana Olduklarını ifade ederek, Kimseyi Ötekileştirmemeye Çalıştıklarını vurguladı .

"Belediyecilik Dokunmaktır, Düşünmektir, Hissetmektir Ve Aşkla Sorunlara Odaklanmaktır. Belediyecilik Gülümseyen Yüzdür, Uzatılan Eli Geri Çevirmeyen Cömertliktir, Darda Kalanların Acil Yardımıdır" Anlayışı İle Hemen Hemen Her Vatandaşımızın Kişisel Taleplerini Karşılamaya Çalıştık diyen Başkan Filik, Takdir Edersiniz Ki Büyükşehir Belediye Kanununun Yürürlüğe Girmesiyle Belediye Gelirlerimiz Azalırken Sorumluluk Alanımız Artmıştır. Bu Nedenle Hizmetlerde Bazı Aksamalar Olsa da Bizler Büyükşehir Yada İlçe Belediyesi Ayrımı Yapmadan Her Soruna İmkanlar Ölçüsünde Müdahale Etmeye Çalıştık. Belediyemizin Mali Durumunu Daha İyi Seviyelere Getirerek Ak Partili Ve Milliyetçi Hareket Partili Vekil Ve Bürokratlarımızın Girişimleri İle Tüm Mahallelerimizde Beş Milyon Lira Proje Bedeli Olan İller Bankası Destekli Parke Taşı Döşeme İşini Başlattık. Hava Koşullarının Elvermesi Halinde Şubat Ayı İçerisinde Mahallelerimizde Yapılmayan Yol Kalmayacaktır. Her Türlü İmkânsızlığa Rağmen İlçemize Dört Adet Park Ve Çocuklarımız İçin 12 Adet Oyun Grubu Kazandırdık. İsken Enerji Ve Sanko Holdingin Katkılarıyla Her Yıl Bin Öğrencimizi Okullarına Ücretsiz Taşıyarak Aile Bütçesine Aylık Ortalama Üç Yüz Elli Lira Katkıda Bulunduk’’ diye konuştu.

Başkan Filik, Bizler Cumhur İttifakı İle Daha Güçlü Olacağız Ve İlçemize Kalıcı Hizmetler Yapacağız. Bu Nedenle; Giremediğimiz Gönüllere Girmek Amacıyla Önümüzdeki Beş Yıl İçin Ben Sizlerden Güven Oyu İstiyorum. Beka İçin Milli Karar Cumhur İçin İstikrar Diyorum. ‘’Ne Mutlu Türküm Diyene’’ diyerek açıklamasını bitirdi.

Basın açıklamasına vatandaşlardan yoğun ilgi gösterilirken basın açıklaması Belediye bahçesinde yapıldı.



443 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın