• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/halim.oztoprak.7
www.ahmetcansever.com

ANA SAYFA

RSS

KÜNYE

İLETİŞİM


www.ahmetcansever.com
NÖBETÇİ ECZANELER
Site Haritası
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi51
Bugün Toplam148
Toplam Ziyaret84195

Yapılacak yerel seçimlerde Ceyhan’ın sevilen ve saygın ailelerinden Yıldırım ailensin değerli ferdi Bülent Yıldırım gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Genel Yayın Yönetmenimiz Muzaffer Açıkkar ile fikir alışverişinde bulunan Yıldırım, seçildiğim takdirde Namık Kemal Mahallesinde bir muhtarın neler yapabileceğini ispat edeceğim. 

Bülent Yıldırım yaptığı açıklamada “yapılacak olan yerel seçimlerde Ceyhan’ın elit mahallesi Namık Kemal Mahallesine Muhtar Adayıyım. Vessiye Köyünün tanınmış Yıldırım ailesindenim. Uzun süredir Namık Kemal Mahallesinde ikamet ediyorum. Hastane caddesinde esnafım. 1960 yılında Ceyhan’da doğdum. Ceyhanlı ve esnaf olmam dolayısıyla başta belediye, devlet kurumları ve özel kuruluşlarla sıkı bir irtibat halindeyim. Bu vesile ile mahallemin muhtarlık hizmetlerini en iyi şekilde yerine getirebileceğime inanıyorum. Allah kısmet edip, seçildiğim takdirde mahallemin tüm fertleriyle birebir görüşerek temin edeceğim yardımları gerçek sahiplerine ulaştıracağım. Görevim sırasında din, dil, ırk, mezhep ayrılığını asla gözetmeden mahallemin sakinlerine gereken hizmeti en iyi şekilde verirken asla siyasi taraf olmayacağım. Ceyhan’ın, Namık Kemal Mahallesindeki vatandaşlarımızın daha iyi yaşanabilir, daha kaliteli bir yaşam için hizmetinde olacağım. Oy’unuza talip olurken şunu da belirtmek istiyorum. Beni oy’larıyla destekleyen veya desteklemeyen tüm mahalle sakinlerine aynı mesafede olacağıma söz veriyorum” dedi.  

Alternatif’in Notu: Namık Kemal Mahallesinin Muhtar Adayı Bülent Yıldırım şahsen tanıdığım çok değerli bir kardeşimizdir. Muhtar seçildiğinde Namık Kemal Mahallesinde önemli hizmetler vereceğinden hiç kuşkum yoktur. Kendisine iyi şanslar diliyorum.

Muzaffer Açıkkar        

 



924 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın