• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/halim.oztoprak.7
www.ahmetcansever.com

ANA SAYFA

RSS

KÜNYE

İLETİŞİM


www.ahmetcansever.com
NÖBETÇİ ECZANELER
Site Haritası
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi56
Bugün Toplam248
Toplam Ziyaret84295

YARSUAT MAHALLESİ MUHTAR ADAYI LOKMAN ÖZBAY’DAN GAZETEMİZE NEZAKET ZİYARETİ

Önümüzdeki yerel seçimlerde varoştaki büyük mahallelerimizden Yarsuat Mahallesinden muhtar adayı olduğunu beyan eden mahalle sakinlerinden Lokman Özbay aynı mahalle sakinlerinden Hamit Aydın ve İrfan Aydın’la birlikte Gazetemiz Alternatif’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Genel Yayın Yönetmenimiz Muzaffer Açıkkar ile yaklaşık bir saat görüşen Muhtar Adayı Lokman Özbay, Açıkkar ile Ceyhan ve Yarsuat Mahallesinin problemlerini görüştüler.

Lokman Özbay “önümüzdeki yerel seçimlerde Ceyhan’ımızın en büyük mahallelerinden olan ama belediye hizmetlerinden gerekli hizmeti alamayan Yarsuat mahallemize başta belediye olmak üzere diğer kurumlarla da birebir diyaloga girerek gerekli hizmetleri en seri bir şekilde ulaşmasını sağlayacağız. Mahalle halkımızın daha rahat, daha yaşanabilir bir mahallede yaşaması en tabi hakkıdır. Onun için var gücümle çalışacağım. Mahallemle ilgili bilgi ve birikimlerim ile hizmet için aday oldum. Görevimi yaparken din, dil, ırk, mezhep velhasıl asla ayrımcılık yapmayacağım, siyasi taraf olmayacağım. Bana oy vereni de vermeyeni de ayırt etmeden birebir hizmeti ayaklarına götüreceğim” dedi.



850 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın