• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/halim.oztoprak.7
www.ahmetcansever.com

ANA SAYFA

RSS

KÜNYE

İLETİŞİM


www.ahmetcansever.com
NÖBETÇİ ECZANELER
Site Haritası
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi61
Bugün Toplam324
Toplam Ziyaret84371

Ceyhan Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklığında “Okullar Temizleniyor” etkinliği yarıyıl tatili olan 21.01.2019 tarihi ile başlayıp 03.02.2019 tarihinde sona erecektir.

Etkinliğe Ceyhan Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Günüç, Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Başkanı İbrahim Alper BİLGİN, Cumhuriyet Savcısı Naci Tekdemir, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Ersin Ağca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Koçer, Denetimli Serbestlik Müdürü Serdal Dalhan, Ceyhan M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ebru Perçem Büyükatak İlçe Sağlık Müdürü Hürrem Cebeci, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nusret Oral, Ceyhan Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Ümit Polat, Gazi Ortaokulu Müdürü Huzeyfe Akarken Ve Okulda Görevli Müdür Yardımcıları, Denetimli Serbestlik Personeli ile yükümlüler katılmıştır.

Etkinlik kapsamında Ceyhan Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce kamu hizmeti cezası bulunun yükümlüler 5 gruba ayrılmış ve her grup en az 7 yükümlüden oluşmuştur. Bu gruplardan bir tanesi boya grubu olarak oluşturulmuştur.

Her grup yarıyıl tatili boyunca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen okullarda kamu hizmeti cezalarını okulların temizliği, tadilatı ve boyanması işlemlerini yerine getirecektir.

Etkinlikte konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Günüç, “Ceyhan Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim müdürlüğü arasında yapılan iş birliği ve protokoller kapsamında Ceyhan ve Yumurtalık ilçelerine bağlı okulların; temizlik, bakım, onarım ve çevre düzenlemeleri gibi çalışmaları yaz tatilinde yerine getirerek okulları eğitim öğretime hazır hale getirmiştir.

Bu kapsamda Ceyhan Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce kamu hizmeti tedbiri bulunan yükümlüler yarıyıl tatilinde okulların temizliği, bakımı, çevre düzenlemesi ve boya işlerinin yerine getirilmesi için 5 gruba ayrılmıştır ve her grup bir okul temizliğine yönlendirilmiştir. Yine bu gruplardan bir tanesi Mustafabeyli Mahallesi Mustafabeyli ortaokulunda boya işlemleri yerine getirilmektedir.

Bugün burada Gazi Ortaokulu ile birlikte 10 okulun daha tadilat ve temizlik işlerine başlanmıştır. Bu çalışmalar ile geleceğimiz olan çocuklarımıza, eğitim öğretim görecekleri temiz bir ortam bırakmanın yanında toplumda eğitim ve öğretimin önemini vurgulamak, yükümlülere topluma katkıda bulunmanın heyecanını ve gururunu yaşatmak hedeflenmiştir.” dedi.

Konuşmasının devamında Başsavcı Günüç “Bu etkinliğimiz yarıyıl tatili süresince devam edecek olup belirlenen 10 okulun temizlenmesi, çevre düzenlemesi ve bakımı yine belirlenen Mustafabeyli Ortaokulunun dış cephe boyası yapıldıktan sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından talep edilmesi halinde belirlenecek okullarında temizliğini ve bakımını yarıyıl tatili boyunca yerine getirilecektir. Ayrıca bu anlamlı günde etkinliğimize katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ceyhan Cumhuriyet Başsavcılığı olarak yükümlülere yönelik bu ve buna benzer etkinliklerimizi yapmaya devam edeceğiz” dedi.



797 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın