• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/halim.oztoprak.7
www.ahmetcansever.com

ANA SAYFA

RSS

KÜNYE

İLETİŞİM


www.ahmetcansever.com
NÖBETÇİ ECZANELER
Site Haritası
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam77
Toplam Ziyaret84124

Ceyhan da geçen haftadan bu yana devam eden aşırı yağışlar nedeniyle Ceyhan Nehri son yılların en yüksek seviyesine ulaşarak taşkınlar yaşanmasına neden oldu.

İNCEYER VE SARIBAHÇE MAHALLELERİ SULAR ALTINDA


Ceyhan da geçen haftadan bu yana devam eden aşırı yağışlar nedeniyle Ceyhan Nehri son yılların en yüksek seviyesine ulaşarak taşkınlar yaşanmasına neden oldu.

Geçen hafta Ceyhan Nehri'nin taşması nedeniyle Mercin ve Altıgöz mahallelerinde tarlalara ve evlere zarar vererek Altıgöz mahallesinde dokuz evin tahliyesine neden olan sel dün de Sarıbahçe ve İnceyer mahallelerini vurdu.
En çok zarara uğrayan İnceyer mahallesinde otuza yakın ev tahliye edilirken,tarladaki ürünlerde ise büyük zarara neden oldu.



Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak , Ziraat odası başkanı Muhammet Bulut ve Adana Büyük Şehir Belediyesi yetkilileri olayın duyulmasının ardından İnceyer mahallesine giderek olay yerinde incelemelerde bulundular.
Ziraat Odası Başkanı Muhammet Bulut 'Suların çekilmesinin ardından hasar ve zarar tespit çalışmalarına başlayacağız , konuyu bakanlığımıza bildirdik.Çiftçilerimizin ve köylülerimizin zararlarının karşılanması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.'dedi.

Öte yandan aşırı yağışlardan ve sel felaketinden şehir dışındaki okullarımızda etkilendi.

Şehit Zeynep Sağır Anadolu Lisesi , Kobel Sağlık Meslek Lisesi , Final Koleji , Fen Lisesi Atatürk Parkı , Sentetik Çim Futbol Sahası ve nehir kenarındaki tarlalar sular altında kaldı.

Sular altında kalan bazı okullarda tatil edildi.


530 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın