• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/halim.oztoprak.7
www.ahmetcansever.com

ANA SAYFA

RSS

KÜNYE

İLETİŞİM


www.ahmetcansever.com
NÖBETÇİ ECZANELER
Site Haritası
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi33
Bugün Toplam104
Toplam Ziyaret84151

AK Parti Ceyhan Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Başkanlığından duyarlı bir kampanya başlatarak ülke çapında örnek bir projeye ( ‘Kütüphanesiz Okul Kalmasın’ ) imza atdılar.

KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMASIN PROJESİ


AK Parti Ceyhan Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Başkanlığından duyarlı bir kampanya başlatarak ülke çapında örnek bir projeye ( ‘Kütüphanesiz Okul Kalmasın’ ) imza atdılar.

Kanpaya hakında bilgi veren AK Parti Ceyhan Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Başkanı Zeynep Okyay;’’AK Parti Ceyhan Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Başkanlığı olarak ‘Kütüphanesiz Okul Kalmasın’ Projesini başlattık. İlçemizdeki köy okullarının birçoğunda kütüphane bulunmamakta veya mevcut kütüphaneler yetersiz durumdadır.’’dedi.

‘Kütüphanesiz Okul Kalmasın’ Projesi

Sözlerinin devamında Başkan Okyay;’’Başlattığımız ‘Kütüphanesiz Okul Kalmasın’ Projesi ile özellikle köy okullarındaki kütüphanelerin öğrenciler ve de halk tarafından yeterli derecede ve etkin kullanımı sağlanarak okuma alışkanlığının geliştirilmesi gerekmektedir. Bu sebeple kütüphanesi bulunmayan köy okullarında kütüphane köşeleri kurulması ve mevcut kütüphaneleri zenginleştirilmesi adına ‘Kütüphanesiz Okul Kalmasın’ projesinin ilkini Hamdilli İlk ve Ortaokulunda hayata geçirdik. Bin civarında kitap olan kütüphanemize 9 Haziran 2017’de teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit düşen Şenay Aybüke Yalçın’ın adını verdik ve böylece devamı gelecek olan kütüphanelerimizi şehitlerimizin adıyla hayata geçirerek çocuklarımızı daha bilinçli bir şekilde yetiştirmiş olacağız.’’dedi.

AK Parti Ceyhan Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Başkanı Zeynep Okyay ‘Kütüphanesiz Okul Kalmasın’ Projesi devam edeceğini belirti.



575 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın