• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/halim.oztoprak.7
www.ahmetcansever.com

ANA SAYFA

RSS

KÜNYE

İLETİŞİM


www.ahmetcansever.com
NÖBETÇİ ECZANELER
Site Haritası
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi58
Bugün Toplam308
Toplam Ziyaret84355

Ceyhan Ticaret Odası (CTO) Başkanı Şeref Can TÜYAP Fuarcılık A.Ş tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen EV'leniyoruz fuarı ile Adana Kozmetik ve Kişisel Bakım Fuarı'nın açılışına kattıldı.

CTO BAŞKANI Şeref Can EV'LENİYORUZ FUARI İLE KOZMETİK VE KİŞİSEL BAKIM FUARI'NIN AÇILIŞINA KATILDI

 

Ceyhan Ticaret Odası (CTO) Başkanı Şeref Can TÜYAP Fuarcılık A.Ş tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen EV'leniyoruz fuarı ile Adana Kozmetik ve Kişisel Bakım Fuarı'nın açılışına kattıldı.

Evlilik hazırlığı yapan çiftler için gelinlikten, düğün organizasyonuna, nikah şekerinden mobilyaya kadar çok sayıda ürün ve hizmetin yer aldığı EV'leniyoruz Fuarı'nın açılış törenine Vali Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Esnaf ve Sanatkcılar Odaları Birliği Başkanı Nihat Sözütek, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bilgiç, TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz, firma yöneticileri, vatandaşlar ve davetliler katıldı.

Açılış töreni öncesinde Çukurova Fuarcılık Yönetim Kurulu toplantısına katılan Başkan Can önümüzdeki yıl yapılacak fuarlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.



619 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın